yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Hatta tüm sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Belirtilen merdivenler genelde strüktürnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir vaka çabucak bina mideinden zahmetsiz ve emin kaçışın katkısızlanması derunin mimarilırlar. Legal olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin keyfiyet anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve amme bünyelarında ivedi perese ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun aldatmaıyoruz.

Paslanmaz Yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet yürekin tercih edilir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl içinde güç yitirilmesine illet olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de mal kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve dünyalık kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle baş başa partner özellikleri, dayanıklı ve pek yapıda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en munis bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Merdivenin kapısının dışarıya muhik açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlamlar.

Report this wiki page